Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Éden Hotel 2 Niki

eden-hotel-2-niki-meztelen-foto.png

eden hotel 2 niki Éden Hotel 2 Niki eden hotel 2

A frissen beköltözött lányok közül az egyik már talán többek számára is ismerős, hiszen ő Bognár Nikolett, akit már láthattunk a Playboy-ban. Azóta persze “kis” változáson esett át, egy pöppetnyi szilikon került a bőre alá itt-ott, amivel elvesztette egykori bájos kinézetét.

eden hotel 2 niki 2 Éden Hotel 2 Niki eden hotel 2

Azt kell mondjam egyébként, hogy hamvasság ide vagy oda, azért elég dögös nő, szép teste van.

edenhotel2 niki Éden Hotel 2 Niki eden hotel 2

eden hotel2 niki Éden Hotel 2 Niki eden hotel 2

eden hotel 2 nikolett Éden Hotel 2 Niki eden hotel 2

Nikitől egyébként már várunk némi akciót, nem tűnik szégyenlősnek, ahogy azt a neten talált meztelen képek és mellek bizonyítják.

eden hotel 2 niki mellei Éden Hotel 2 Niki eden hotel 2

eden hotel 2 niki meztelen foto Éden Hotel 2 Niki eden hotel 2

Bognár Niki/Nikoletta volt már Playboy lány (címlaplány úgy értem), modellkedett, jelenleg üzletasszonyként mutatkozott be a műsorban (ha jól emlékszem) … de valljuk be, ez és a korábbi dolgai kevéssé hatnak meg. Engem csak az érdekel, hogy a hotelben milyen alakítást tud majd nyújtani, mennyire lesz taktikus játékos, mit vállal be stb… egyelőre biztató, hogy a testére akar támaszkodni és aktívan (ki)használná a szépségét. Nosza Nikolett, várjuk! :D

Címkék a cikkhez

Meztelen Csajokmeztelen lányokniki edeneden hotel csajok pucer kepeimeztelen nökmeztelenplayboy lányok mesztelenülfacebook meztelen képekpucér nőszèp lànyok meztelen

Éden Hotel 2 Niki

Savazz vagy dícsérj itt lent!  

name*

email*

website

Savazz vagy dícsérj